Flytt, flytt, flytt

Ja, som ni förstår så orkar jag inte riktigt hålla igång den här. Det blev inte så spännande med blogg längre. Men jag kommer nog igång snart igen.
Nu håller jag på att packa ihop alla mina saker och jag har sån fruktansvärd ångest. Vill bara att det ska bli gjort. Tur att min fantastiska syster är här som håller mig uppe. Annars skulle jag inte få något gjort.
Var på en fantastisk spelning ikväll,
Detektivbyrån. Det var magiskt måste jag säga.
Jobbet knäcker mig lite just nu, det är så mycket. Och det har inte ens börjat på riktigt. Jag har sagt det innan och jag säger det igen. Jag är inte redo för det här. Men jag får bli det helt enkelt. Nu är det på riktigt. Det är nu det gäller.
52095-31
Nu måste jag tillbaka till flyttkartongerna. De hånar mig.

gamla i kriser i nya kläder

Jag hade blivit så duktig. Inlägg varannan dag ett tag. Men det höll sig inte så länge, precis som det mesta i mitt liv.
Jag visade min presentation för chefen idag, han sa att han fick ståpäls. Det låter väldigt positivt i mina öron. Så nu är jag ganska glad. Imorgon kommer lönen. Jag fasar ganska mycket. Jag har försatt mig i en knepig position. Det där med kreditkort alltså. Vem fan kom på det? Och på det kommer jag nog få dubbel hyra också. Allting är så jävla prima just nu. Nu blev jag mindre glad. Och sen ska jag flytta nästa vecka. Jag vill verkligen inte flytta. Inte igen. Min nionde adress i Göteborg blir det. NIONDE. På två år. Menmen, det är fin lägenhet på linnégatan, med balkong. Så alla är välkomna att äta frukost i morgonsolen där i sommar. Om jag nu bor kvar så länge. Hon som jag hyr ifrån sa att han som bor där nu har dragit på sig en prick för han hade tydligen röjarfest. Så om det kommer en till blir hon kallad till Poseidon och då säger hon omedelbart upp kontraktet. Lite hårt tycker jag. Hon har dessutom köpt hus nu så hon behöver inte lägenheten. Tänk om jag kunde få den. Det hade vart fint. Drömma kan man alltid göra.
Nu, tillbaka till arbetet.

52095-30

Tappade nycklar, lagade hål

Jag har egentligen inget att tillföra, men det såg så tråkigt ut i bloggen. Jag blev utelåst i helgen. Kommer hem halv tre natten till lördag, mat i ena handen, astrött och pissnödig. Upptäcker då att jag inte har någon nyckel i väskan. Blev så jävla lack. Kommer på att mitt cigarettpaket låg utanför väskan när jag gick från festen, och den låg i samma fack som nycklarna. Då måste de ha trillat ut. Jag känner inte killen som hade festen så min kompis får ringa och fråga. Han hittar dem inte. Panik. Måste jag ringa låssmed? Det blir asdyrt. De svarar inte hos låsjouren (kom bara ihåg julafton, 031-242424) så jag åker hem till Simon som låter mig sova där. Så jävla snällt. Dagen efter har de fortfarande inte kommit fram. Klockan närmar sig två, jag bestämmer mig för att ringa låssmeden igen. Jag får ta kostnaden. Just då ringer telefonen. De har hittat nycklarna. En sån lättnad. Hämtar dem, åker hem och duschar och sen sticker jag och Hanna iväg till Axel som bjuder på middag innan vi ska ut. Supergott. Han är en fin kille den där. Och snart kommer hans förbeställda Wii. Då blir det riktigt bra ska ni veta!

Jag, Ida och Patrik försökte oss på quizen igår. Efter två raka segrar så hamnade vi inte ens bland topp tre. Men det var för att vi inte kunde två av låtarna, de får man nämligen två poäng för, tillskillnad mot ett poäng för resten av frågorna (som vi kunde!). Nästa gång kommer vi vinna igen dock, inget tvivel om den52095-29 saken.

Nu regnar det som fan. Jag gillar det inte. Och jag ska till tandläkaren. Måtte mina tänder vara hela. Annars gör jag som Erik, beställer en tandläkarresa till Polen. Semester och lagning på en och samma gång.

Dåliga låttexter och fett

Jag förstår inte hur Orup har kunnat överleva så länge som artist. Jag är ingen människa som ofta lyssnar på texter, men inte ens jag kan låta bli att höra hur jävla dåligt det är.

Jag kan köra bil
Jag kan köpa mat
Och det går väl ganska bra
Jag kan handla kläder
Och gå på posten
Det gör jag varje dag

Jag menar, raden "och det går väl ganska bra" är dålig nog för att upphovsmannen borde likvideras. Förlåt, men det är inte musik.

Det är finvinter nu. Solen skiner, himlen är blå och det är inte för kallt. Idag åker Konrad till Japan. Alla åker iväg. Gustav är i Tokyo, Martin och Kristian är ute i östeuropa, mina föräldrar är i Australien, min syster ska åka till Egypten, Emily har precis kommit tillbaka från Berlin. Ja, listan kan göras lång. Jag har sånt jävla ressug nu. Jag skulle nöja mig med en helg i Paris eller en vecka på Mallorca. Jag är inte så kräsen. 52095-28

Idag tog jag Citytidningen för att Metro var slut och läser en liten notis om barnfetma. Inget nytt. Men den bilden alltså. Jag blev helt rasande. Om inte det här är barnplågeri så vet jag inte vad är. Han är ju en jävla michelingubbe. Föräldrarna till de här barnen borde kastreras

Nyttnyttnytt

Det är fortfarande kallt. Men jag har nya glasögon och ny frisyr. Och jag älskar det. Det blir bara bättre och bättre.

You scored as Charlie. You're Charlie! Sweet, adorable and caring but with a bit of a bad habit.

Charlie

 
69%

Shannon

 
63%

Claire

 
63%

Hurley

 
63%

Locke

 
50%

Kate

 
50%

Jack

 
44%

Sawyer

 
44%

Sayid

 
44%

Michael

 
44%

Sun

 
38%

Boone

 
38%

Jin

 
31%

Who is your "Lost" alter ego?
created with QuizFarm.com

Det var väl det jag visste hela tiden, trevlig och snygg!

tankar och vinterkyla

Jag tror att de senaste blogginläggen lite speglar mitt liv just nu. De är ganska tråkiga och intetsägande, ingen passion, inget liv. Jag jobbar varje dag, och det tar mycket på krafterna, mycket mer än jag nånsin trodde. I måndags var det galet, riktigt galet. Precis som förr i tiden, med spontanalkohol, träffa folk, efterfester och galna lekar. Men dagen efter fick jag ta straffet, jag fick inte något vettigt gjort överhuvudtaget. Jag bara satt och tyckte synd om mig själv. Fan, jag vill inte bli vuxen än. Det finns så mycket kvar, det var så mycket mer jag ville göra. Jag ville gå ett år till på folkhögskola, jag ville flytta utomlands, börja fler konstiga utbildningar. Alltså, det är ju riktigt roligt jobbet, och jag trivs jättebra. Men det känns som att jag försakar något. Min chef sa igår att jag utvecklats jättemycket och blivit mycket mer effektiv och organiserad. Jag har blivit mindre spontan och tankspridd, det som utgjorde hela min personlighet tidigare. Jag kommer i tid till jobbet, vilket aldrig tidigare hänt. Jag tar tag i uppgifter så fort jag får dem, vilket verkligen aldrig hänt innan. Och jag känner ett ansvar.52095-27
Just nu skulle jag bara fylla en minibuss med folk, dra ner till öland, göra eld i öppna spisen och bara laga mat, dricka alkohol, spela spel och skratta i en vecka. Men jag har ett ansvar.


Det har blivit vinter nu, jag vet inte riktigt vad jag tycker om det än. Det är kallt. Men det är det ju varje år, och jag har klarat mig hittils.

Nu måste jag jobba.