Nujävlarblirdetskjutaav

52095-19


nu är det slut på det roliga...

Hanna ringde mig igår och sa att hon hade ont i magen. Det var väl ungefär så jag kände det också. Men nu är det gjort. Vi får se vad som händer. Tur att jag inte är arbetslös iaf. Eller student. Men de har ju pratat om att lägga ner Public Service, fast det skulle de inte våga. Hoppas att vänsterblocket har lärt sig en läxa nu. Göran Persson hade ju iaf tillräckligt med självinsikt för att avsäga sig sitt uppdrag. Det kommer bli spännande i mars.
Men fyfan, vi har en borgerglig allians i regeringen. Smaka bara på ordet, borgerlig allians.. Folk som röstar på borgarna är folk som bara tänker på sig själva. Förlåt, men så är det. De vill sänka skatten. Vilka gynnar det? Jo, människor som redan tjänar pengar. Vilka kommer det att missgynna? Folk som inte tjänar pengar.  Alltså, folk som redan har det bra vill ha det bättre, därför röstar de borgerligt. Förstår inte folk att det inte kommer finnas någon värld kvar om några hundra år om vi inte slutar bara tänka på oss själva? Fast de bryr sig ju ändå inte, de tänker bara på sig själva. Jag måste emigrera, jag mår illa av att bo i ett borgerligt land. Fysiskt illa.

Undermedicinen!

Jag gillar att läsa spam mail ibland, som det här;

TURN BACK THE CLOCK!

* Decrease fat reserves in the body
* Increase muscle and bone mass
* Improve your skin
* Give your libido a boost
* Sleep deeper and need less of it
* Increase your energy and metabolism
* Maintain and increase your memory
* Intensify mental alertness and concentration
* Improve overall physical and mental well-being

Now get 2 free bottles with purchase. Limited time only!


Det känns som att vi är tillbaka till 1800talets charlataner igen. Jag vill verkligen veta hur många flaskor de säljer.

Det är sommar igen. Det måste firas!

Times they are a changing

Jag trodde aldrig att det skulle vara så här jobbigt. Att jobba från åtta till fem varje dag tar verkligen på krafterna. Nu förstår jag varför vanliga människor inte är ute och festar i veckorna. Man pallar verkligen inte. Jag har nu sagt adjö till mitt gamla liv och väntar spänt på mitt nya. Det kommer bli hur bra som helst.
Mitt internetliv är mer eller mindra borta också. Jag har raderat min qx och msn har jag inte loggat in på på flera veckor. Nu är det bara WoW kvar. Men det har också bara blivit tre-fyra kvällar i veckan. Bara och bara tänker ni, men jag behöver det. Det är en otroligt bra avkoppling. Jag hoppas bara att jag inte tröttnar på det igen, för då blir jag så stressad.
Kontentan är iaf att jag älskar mitt jobb. Och det trodde jag aldrig att det skulle hända. Jag är verkligen helt förvånad. Jag längtar tills imorgon bitti så att jag kan åka dit igen.

Jag ska också försöka skriva lite mer spännande saker. Det kommer. Just nu är jag för trött.