Högern?

Just nu händer det inte så mycket. Börjar jobba på måndag. Då sätter allt igång på riktigt. Jag vet inte riktigt om jag är beredd. Men jag blir väl tvungen att vara det.

Dessutom har jag blivit rädd för mig själv, eller mest rädd för vårt land. Att det bara är moderaterna som förstår att det behöver hända något i det politiska Sverige. Att vi inte kan stå kvar och stampa på samma ställe längre. Jag hörde herr Reinfeldt i Brunnsparken häromdagen där han sa (ungefär); "Nya Moderaterna kämpar mot nya, moderna sociala problem. Socialdemokraterna kämpar mot Moderatern".
Först blev jag förbannad och gick därifrån. Men framåt kvällen, efter en intressant diskussion med Johan, förstod jag hur rätt han hade, där han stod på sin lilla scen. Och då gick det upp för mig. Moderaterna har fattat grejen. Det som jag velat att gubbarna i MP skulle fatta för längesen, det som gjorde att gav upp hoppet för partipolitik. Vi måste sluta kämpa mot varandra, och istället arbeta med varandra. Fast det som är så jobbigt är att moderaterna inte riktigt kämpar mot samma sociala problem som jag vill. De kämpar för att ta bort förmögenhetsskatten. Jag ser inte riktigt det som ett socialt problem.
Men det är nästan så att jag vill se en borgerlig regering i höst, bara för att folk ska förstå vad som händer. Klyftor kommer öka, säkerhet och skyddsnät försvinner. Då, och först då, kommer ni inse hur bra ni har haft det. Och kom inte med massa skitsnack om att ni kommer få det bättre. För då tillhör ni det samhällsskiktet (jag säger inte samhällsklassen) i Sverige som redan har det bra. Och då tänker ni bara på er själva. Och sånt står jag inte ut med. Världen går under för att folk bara tänker på sig själva. Just i denna stund går världen under.

Journalistik

Det blir bara värre och värre

Nekrofilen kan vara pyroman

Vilken fantastisk rubrik, undrar när han blir misstänkt för pedofili? Glöm inte bort att han var mobbad i skolan också.

http://expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?d=10&a=659617

Soviet Kitsch

Jag är besatt av snygga människor. Det är som konst. När man är på ett museum och ser en vacker tavla så tittar man ju gärna lite längre. Så är det med människor. När jag ser en vacker människa så gillar jag att titta. Jag tror att man är vacker när man är symmetrisk. Jag har hört att man kunde ta halva Ingrid Bergmans ansikte, spegelvända det och hon ser precis likadan ut. Jag har också hört att anledningen att man inte tycker om sig själv på kort är att då ser man sig själv rätt. Annars är man bara van att se sin spegelbild, som då är spegelvänd. Och vi som inte är symmetriska tycker då att det ser konstigt ut. Medan de som är vackra (=symmetriska) tycker att det ser helt normalt ut. På bild alltså. En på jobbet är sjukt vacker. Jag kan inte sluta titta. Det är lite jobbigt.
Jag är även besatt av musik. Jag har alltid vetat det, men nu är det verkligen på riktigt. Jag har tappat bort laddaren till min mp3 spelare. Den kan vara varsomhelst, eftersom jag hade med den på min Sverigeturné. Mp3spelaren dog igår morse. Och idag på jobbet har jag nynnat nästan oavbrutet. Och bara på Regina Spektor. Idag när jag kom hem var det som när man druckit massa öl men har inga cigg, och sen efter tre-fyra öl kanske man äntligen får en cigarett av en vän. Som det första blosset var det att sätta på stereon idag. Hela jag blev så mycket lyckligare och jag log när jag satt på toaletten. Jag borde nog sluta röka.
Ikväll är det lägenhetsfest. Det blir nog bra. Jag har massa vin. Halva är Emliys, men hon är i Paris, så hon får skylla sig själv. Jag saknar Emily som fan. Mest för att det inte går att ringa henne. Det är så dyrt.
Pride var ett spektakel. Som väntat. Och Magic Numbers har ställt in sin Emmabodaspelning, Jag kan inte låta bli att vara glad. Eftersom jag var så ledsen att missa det. Men jag tycker hemskt synd om alla som är där. Jag skulle iaf tyckt hemskt synd om mig själv om jag varit där.