Farewell blues

Igår tittade jag på fotbollen. Det kändes bra faktiskt, jag skrek tom lite i slutet, det var väldigt spännande. Men det jag störde mig på hela tiden är människor som slänger ur sig kommentarer som "varför passar han inte ut på sidorna?!" "Spela inte hemåt hela tiden!" "Det där var ju en idiotisk passning!". Som om de kan spelet bättre än de människor som har valts ut till att representera sina länder i Världsmästerskapen. Det är skitjobbigt. Sen skulle jag väl bli precis likadan om jag satte mig in i spelet. Men nu är jag inte insatt utan tittar på det för nöjets skull, och det tycker jag att de också borde göra. Och överlämna spelet till proffsen. De som faktiskt får betalt för att göra sånt här.
Idag kommer nya patchen och jag ska jobba vid fem. Ångest. Pernilla är på besök, vi ska luncha innan jobbet, det blir fint. Och imorgon bär det av till Öland för en helg av rekreation och mat. Inget internet, inga krogar och inga människor. Vi får se hur det går. Men jag tror att det blir skönt, väldigt skönt.


Jag tycker att folk klagar lite väl mycket. Men roligt är det att alla skriver om det.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=1058&a=554131&previousRenderType=6
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,845214,00.html

http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=286&a=282316
http://expressen.se/expressen/jsp/polopoly.jsp?d=112&a=615658
http://sydsvenskan.se/nojen/article167034.ece

Kommentarer
Postat av: Regi-Maria

ey, kolla din qruisermail!

2006-06-28 @ 16:11:06
Postat av: Caravaggio

Hörrudu Patrick Park/Bateman/Swazey, har du skaffat nån biljett till Accelerator än? Om inte så gör det illa kvickt och följ med mig och Camilla (som också var på sticky).


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback